Oyuncuların Buluşma Mekanı, oyuncucaddesi, oyuncu caddesi
Şu anda bu konuyu okuyanlar:
|
Konu Tarihi: 23.12.2014 09:43
Arkadaslar Cuma gunu steamden ets2 yi aldim parayi Akbank ile havale ettim bana mail geldi urun aldiniz iste tutar bukadar falan filan o mailde teslimat zamani 1 is gunu yaziyordu ayni aksam onay falan alamadim sonra araya haftasonu girdi bugun (sali ) simdiye kadar key i gondermediler oyun kutuphanemdedi o da gitti parayi cekmisler .. Yardimci olurmusunuz ? |
| Sponsor Reklam Alanı |
|
Konu Tarihi: 23.12.2014 10:14
Mail göndermeyi, steam support yani destek hattıyla ile iletişime geçmeyi denedin mi?
![]() ![]() İletişim/Contact leti7kedil@outlook.com.tr |
|
Konu Tarihi: 23.12.2014 10:55
deniyecegimde pek anlamiyorum yardimci olursan sevinirim bu arada elimde Dekont var parayi yatirdigima daim
|
|
Konu Tarihi: 23.12.2014 11:54
(23.12.2014 10:55)w203 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.deniyecegimde pek anlamiyorum yardimci olursan sevinirim bu arada elimde Dekont var parayi yatirdigima daimSteam destek çıkar merak etme. Dekont var çünkü olmadı paranı geri verirler. ![]() ![]() İletişim/Contact leti7kedil@outlook.com.tr |
|
Konu Tarihi: 23.12.2014 22:28
masaüstü steammı indirdinmi havale yoluyla yapılan alışverişte key gönderilmiyor.dijital ortamdan oyun orjinal şekilde iniyor.
|
|
Konu Tarihi: 23.12.2014 23:25
Sabrican oyun cumadan pazartesi ye kada kutuphanemdedei pazartesi ogleden sonra kutuphaneden gitti ..
Kutuphanemde iken yuklemek istiyorum Siparisiniz askiya alindi yaziyordu... |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
|
| Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi indir, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi Videosu, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi online izle, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi Bedava indir, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi Yükle, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi Hakkında, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi nedir, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi Free indir, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi oyunu, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi download, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi Full indir, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi Full izle, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi Crack indir, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi nasıl yapılır, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi full oyna, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi yamaları, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi modları, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi harita modu, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi harita yaması, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi araba modu, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi araba yaması, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi skin indir, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi türkiye modu, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi türkiye modu indir, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi apk indir, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi android apk indir, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi para hileli apk indir, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi hileli apk, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi hileli apk indir, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi psd indir, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi psd download, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi haber, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi haber oku, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi haber izle, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi oyun haberleri, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi oyun hakkında, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi otobüs modu indir, Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi otobüs yaması indir |
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Oyun nasıl upload edilir? | Redkit | 12 | 503 |
01.08.2014 13:14 Son Yorum: Kiliza. |
|
Steam Oyun Aldım Fakat Oyun Gelmedi konusu |
|

Güvenlik için İP Adresiniz kayıt altındadır , İp adresiniz asla Yöneticiler dışında başka şahıslarla paylaşılmamaktadır ve gözükmemektedir.

![[Resim: 8CqKUCz.jpg]](http://i.imgur.com/8CqKUCz.jpg)