Oyuncuların Buluşma Mekanı, oyuncucaddesi, oyuncu caddesi
Şu anda bu konuyu okuyanlar:
|
Konu Tarihi: 29.11.2014 20:56
(Bu konu en son: 29.11.2014 Tarihinde, Saat: 21:07 düzenlenmiştir. Düzenleyen: Kiliza..)
Öncelikle herkese Selamun aleyküm, hayırlı akşamlar arkadaşlar...
Biliyorsunuz ki Mart 2014'ten beri kesintisiz olarak size hizmet vermekteyiz, yeri geldi üzüldük, yeri geldi sevindik bayram ettik.. Öyle böyle tatlı tuzlu yaklaşık bi 9-9,5 Ayı devirdik.. 2-3 ay sonra 1. Senemiz olacak... ![]() Arkadaşlar lafı fazla uzatıp kısaltmak istemiyorum, bundan sonra artık ben olmayacağım. Ara sıra şaka espiri yapardık, bu sefer ciddi ciddi ayrılıyorum. Yaklaşık 4 gündür bu kararı düşünüyorum ve 3 gündür ise diğer kurucularımız olan Özkan (Aleister) ve Melih (KaptaN_38) ile irtibattayım. Onlarda ne kadar ısrar etselerde, tek ricamın kararlarıma saygı duymalarını istemem oldu.. Neden ayrılıyorsunuz gibi sorular sorulmasın milleti yormamak için sizlerin meraklarını gidereyim.. Bir çok neden var arkadaşlar, bunların ileri gelenler gerçek hayat, nedenler , vs... gerisi bende kalsın. Ben gittiğimde size düşen benim yokluğumu aratmamanız arkadaşlar. Sizlerden de ufak bir ricam var "Hakkınızı Helal Edin" Benden yana helal-i hoş olsun Allah hakkınıza hayırlısını nasip eylesin, işiniz rast gitsin Allah'a emanet olun.. Saygılarımla / Reşit AKYOL ![]() ![]() |
| Sponsor Reklam Alanı |
|
Konu Tarihi: 29.11.2014 20:58
sadece rengin değişti ama önemli olan renk değil işlev unutma kardeşim. Sonuna kadar helal olsun sende helal et hakkını. Zaten her zamanki gibi irtibatta olacağız gene.
![]() |
|
Konu Tarihi: 29.11.2014 21:05
Verdiğin karar bana kalırsa doğru ancak buradaki dostlarınla irtibatı kesmemeni öneririm gerçi kesceğinide pek zannetmem neyse öyle ve ya böyle doğru karar kardeşim hakkım varsa benden yanada helal olsun.
|
|
Konu Tarihi: 29.11.2014 21:53
Benden yana helal-i hoş olsun Reşitim. Evet bu senin kararın. O yüzden saygı duyuyorum. Diğerleri haklı. Sadece rengin değişti senin yerin hep aynı oysaki.Sende helal et hakkını.
![]() <?php
include "durust-insan-bul.php" or die " Veritabanında uygun kayıt bulunamadı " ; ? > |
|
Konu Tarihi: 29.11.2014 22:10
bize verdiğin karara saygı duymak düşer Reşitim hakkım helali hoş olsun sende helal et Allaha Emanet...
![]()
|
|
Konu Tarihi: 29.11.2014 22:43
Helali hoş olsun Reşitim. Yeri geldi sevindik reyi geldi üzüldük yeri geldi darıldıl yeri geldi barıştık, keşke gitmesen hep burda kalsan be..
![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
|
| [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Videosu, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. online izle, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Bedava indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Yükle, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Hakkında, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. nedir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Free indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. oyunu, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. download, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Full indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Full izle, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Crack indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. nasıl yapılır, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. full oyna, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. yamaları, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. modları, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. harita modu, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. harita yaması, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. araba modu, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. araba yaması, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. skin indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. türkiye modu, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. türkiye modu indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. apk indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. android apk indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. para hileli apk indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. hileli apk, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. hileli apk indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. psd indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. psd download, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. haber, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. haber oku, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. haber izle, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. oyun haberleri, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. oyun hakkında, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. otobüs modu indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. otobüs yaması indir |
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| ♥―♥―♥OyuncuCaddesi 10.000♥―♥―♥ | Kiliza. | 16 | 629 |
23.10.2014 18:04 Son Yorum: Avengers |
|
| [Sohbet] TÜM FORUMUN DİKKATİNE | leti7kedil | 8 | 245 |
23.10.2014 16:31 Son Yorum: leti7kedil |
|
| [Sohbet] Oyun yapacağım , OyuncuCaddesi'ne hediyem olur | Manager | 12 | 266 |
13.09.2014 13:15 Son Yorum: Manager |
|
| [Sohbet] OyuncuCaddesi.Com Tasarımını Değiştirdi! | Kiliza. | 5 | 342 |
25.07.2014 00:31 Son Yorum: KaptaN_38 |
|
[Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. konusu |
|

Güvenlik için İP Adresiniz kayıt altındadır , İp adresiniz asla Yöneticiler dışında başka şahıslarla paylaşılmamaktadır ve gözükmemektedir.

![[Resim: PcXD3WP.png]](http://i.imgur.com/PcXD3WP.png)

![[Resim: V0jXKEK.png]](http://i.imgur.com/V0jXKEK.png)
![[Resim: jk85.png]](http://img837.imageshack.us/img837/5401/jk85.png)