[Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine.

• Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(277 , 12 )
Yeni Yorum

Şu anda bu konuyu okuyanlar:

Kiliza.
EMEKLİ KURUCU
Özel Üye
387 Konu
1,610 Mesaj
483 Rep

1
Konu Tarihi: 29.11.2014 20:56
(Bu konu en son: 29.11.2014 Tarihinde, Saat: 21:07 düzenlenmiştir. Düzenleyen: Kiliza..)

Öncelikle herkese Selamun aleyküm, hayırlı akşamlar arkadaşlar...

Biliyorsunuz ki Mart 2014'ten beri kesintisiz olarak size hizmet vermekteyiz, yeri geldi üzüldük, yeri geldi sevindik bayram ettik.. Öyle böyle tatlı tuzlu yaklaşık bi 9-9,5 Ayı devirdik.. 2-3 ay sonra 1. Senemiz olacak... Süper

Arkadaşlar lafı fazla uzatıp kısaltmak istemiyorum, bundan sonra artık ben olmayacağım. Ara sıra şaka espiri yapardık, bu sefer ciddi ciddi ayrılıyorum. Yaklaşık 4 gündür bu kararı düşünüyorum ve 3 gündür ise diğer kurucularımız olan Özkan (Aleister) ve Melih (KaptaN_38) ile irtibattayım. Onlarda ne kadar ısrar etselerde, tek ricamın kararlarıma saygı duymalarını istemem oldu.. Neden ayrılıyorsunuz gibi sorular sorulmasın milleti yormamak için sizlerin meraklarını gidereyim..

Bir çok neden var arkadaşlar, bunların ileri gelenler gerçek hayat, nedenler , vs... gerisi bende kalsın. Ben gittiğimde size düşen benim yokluğumu aratmamanız arkadaşlar.

Sizlerden de ufak bir ricam var "Hakkınızı Helal Edin"

Benden yana helal-i hoş olsun Gülümseme

Allah hakkınıza hayırlısını nasip eylesin, işiniz rast gitsin Allah'a emanet olun..

Saygılarımla / Reşit AKYOL

Üyenin İmzası
[Resim: PcXD3WP.png]

Sponsor Reklam Alanı
FullTemalar.com

KaptaN_38
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR GRAFİKER 
1330 Konu
2,715 Mesaj
414 Rep

2
Konu Tarihi: 29.11.2014 20:58
sadece rengin değişti ama önemli olan renk değil işlev unutma kardeşim. Sonuna kadar helal olsun sende helal et hakkını. Zaten her zamanki gibi irtibatta olacağız gene.

Üyenin İmzası
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Çayın kalabalıkla arası iyidir. Kahve yalnızlık ister...

SinanKaptan
SÜPER MODERATÖR
SÜPER MODERATÖR Divan Nakliyat ŞÖFÖR GRAFİKER 
164 Konu
362 Mesaj
91 Rep

3
Konu Tarihi: 29.11.2014 21:04
Halal olsun kardeşim hakkım varsa sende helal et

Üyenin İmzası

İzinli
SoLdier™
YENİ Oyuncu
YENİ Oyuncu
0 Konu
7 Mesaj
0 Rep

4
Konu Tarihi: 29.11.2014 21:05
Verdiğin karar bana kalırsa doğru ancak buradaki dostlarınla irtibatı kesmemeni öneririm gerçi kesceğinide pek zannetmem neyse öyle ve ya böyle doğru karar kardeşim hakkım varsa benden yanada helal olsun.

Kiliza.
EMEKLİ KURUCU
Özel Üye
387 Konu
1,610 Mesaj
483 Rep

5
Konu Tarihi: 29.11.2014 21:08
(Bu konu en son: 29.11.2014 Tarihinde, Saat: 21:10 düzenlenmiştir. Düzenleyen: Kiliza..)
Eyvallah, arkadaşlık bitmez bir şey olur Reşit derseniz elimizden geleni yapmaya çalışırız. Onun dışında artık standart biriyim yani OyuncuCaddesi Üyesi. fazlası yok Süper

Üyenin İmzası
[Resim: PcXD3WP.png]

SinanKaptan
SÜPER MODERATÖR
SÜPER MODERATÖR Divan Nakliyat ŞÖFÖR GRAFİKER 
164 Konu
362 Mesaj
91 Rep

6
Konu Tarihi: 29.11.2014 21:10
Farkedermi standart uye olman bence farketmez sadece renk değişti ve yetkiler gitti sen yine aynı reşitsin

Üyenin İmzası

Oguz_57
ERFELEKLI
Divan Nakliyat ŞÖFÖR
119 Konu
719 Mesaj
74 Rep

7
Konu Tarihi: 29.11.2014 21:13
helal olsun resit abi sende hakkini helal Melih abi hakli sadece renk degisiyor zaten chate gelirisin herhalde

Üyenin İmzası
[Resim: V0jXKEK.png]

Iletisim:

Aleister
ÖZEL ÜYE
Özel Üye
74 Konu
249 Mesaj
175 Rep

8
Konu Tarihi: 29.11.2014 21:53
Benden yana helal-i hoş olsun Reşitim. Evet bu senin kararın. O yüzden saygı duyuyorum. Diğerleri haklı. Sadece rengin değişti senin yerin hep aynı oysaki.Sende helal et hakkını.

Üyenin İmzası
[Resim: jk85.png]

<?php
include "durust-insan-bul.php" or die " Veritabanında uygun kayıt
bulunamadı " ; ? >

nizipli
MODERATÖR
MODERATÖR
7 Konu
336 Mesaj
30 Rep

9
Konu Tarihi: 29.11.2014 22:10
bize verdiğin karara saygı duymak düşer Reşitim hakkım helali hoş olsun sende helal et Allaha Emanet...

Üyenin İmzası
[Resim: 782rRY.png]

İzinli
Murat
SIVASLI
Premium Üye CG TEAM [Cadde Garage] Divan Nakliyat ŞÖFÖR 
26 Konu
233 Mesaj
35 Rep

Konu Tarihi: 29.11.2014 22:43
Helali hoş olsun Reşitim. Yeri geldi sevindik reyi geldi üzüldük yeri geldi darıldıl yeri geldi barıştık, keşke gitmesen hep burda kalsan be..

Üyenin İmzası
NEŞET ERTAŞ DİYE YAZILIR, ''NEŞE DERT AŞK'' DİYE OKUNUR
[Resim: pv8LV0.jpg]
Blogum: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Özel Mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
[Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Videosu, [Sohbet]  OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. online izle, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Bedava indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Yükle, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Hakkında, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. nedir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Free indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. oyunu, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. download, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Full indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Full izle, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Crack indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. nasıl yapılır, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. full oyna, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. yamaları, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. modları, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. harita modu, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. harita yaması, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. araba modu, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. araba yaması, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. skin indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. türkiye modu, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. türkiye modu indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. apk indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. android apk indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. para hileli apk indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. hileli apk, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. hileli apk indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. psd indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. psd download, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. haber, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. haber oku, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. haber izle, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. oyun haberleri, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. oyun hakkında, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. otobüs modu indir, [Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. otobüs yaması indir

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ♥―♥―♥OyuncuCaddesi 10.000♥―♥―♥ Kiliza. 16 629 23.10.2014 18:04
Son Yorum: Avengers
  [Sohbet] TÜM FORUMUN DİKKATİNE leti7kedil 8 245 23.10.2014 16:31
Son Yorum: leti7kedil
  [Sohbet] Oyun yapacağım , OyuncuCaddesi'ne hediyem olur Manager 12 266 13.09.2014 13:15
Son Yorum: Manager
  [Sohbet] OyuncuCaddesi.Com Tasarımını Değiştirdi! Kiliza. 5 342 25.07.2014 00:31
Son Yorum: KaptaN_38

[Sohbet] OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. konusu
OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Konusunun Linki Direk Link
OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Konusunun HTML Kodu HTML Link
OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Konusu BBCode Linki BBCode Link
OYUNCUCADDESİ Üyelerinin Dikkatine. Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Sunucu Durumu
Sunucumuz Onlie Keyifli Forumlar !
Güvenlik için İP Adresiniz kayıt altındadır , İp adresiniz asla Yöneticiler dışında başka şahıslarla paylaşılmamaktadır ve gözükmemektedir. 

Turkish Lang by MCTR | Powered by MyBB, © 2002-2026 | Search Engine Friendly URLs by MybbSEO v1.6.8 Designed by ModernHoca.Org