Oyuncuların Buluşma Mekanı, oyuncucaddesi, oyuncu caddesi
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
|
Konu Tarihi: 24.03.2014 13:58
Forumda anlatmlar var fakat pek detaylı değil.Anlatıma başlayalım. 1-Öncelikle türkçe yama yüklemenizi öneririm.Çünkü anlatımımz türkçe olacak Göz kırpma 2-Oyuna girdikten sonra haritamızı seçiyoruz ve oyunu otobüsler olmadan yükle diyip tamam a basıyoruz. 3-Oyun açılınca alt tuşuna basıp çıkan menüden sarı otobüs simgesine basıyoruz. 4-Otobüsümüzü seçip tamama basıyoruz ama önemli bir nokta var.Depo dan oynadığımız haritayı seçiyoruz. 5-Başlangıç yeri seçeceğiz.Bunun için ilk durağı seçmemiz lazım. Berlin-Spandau Map için ;Heerstr.Stadghranze-Freudstr seferi var.Bunun için Heerstr. yi seçeceğiz. Grundorf mapı için ise;Grundorf-Krankhaus seferi var bu yüzdende Grundorf u seçeceğiz. 6-Otobüsümüz ve haritamız geldikten sonra F1 tuşu ile kabine girelim. 7- Şimdi iyi okuyun.Önce ''E'' ye basıp elektirikleri açalım. 8-Şimdi ise fare yardımıyla IBIS Ccihazımıza yaklaşalım. 9-Line kurs butonuna basalım burda örneğin berlin map kullanıyosanız hat 92' dir.Lakin ibise 09200 olarak girin. Grundorf içinse 76 dır.07600 girmelisiniz. 10-Şimdi route simgesine basın 01 yazın ve enterleyin. 11-Şimdi alt tuşuna basıp menüyü açalım ve liste şeklindeki simgeye basın.Burdan Berlin mapta 92 yi grundorf ta ise 76 yı seçin tur olarak 1 i seçin ve tamama basın. Orda başlangıç olarak Stadghranze yazması gerek. 12-Şimdi tekrar aracımıza dönelim.Birkaç saniye ''M'' tuşuna basın ve motoru çalıştırın.''Ç'' tuşu ile el frenini indirin.''n'' ye basıp vitesi boşa alın ve ''D'' ye basıp vitesi ileri atın. 13-8-Gaz 6 ve 4 tuşları ile direksiyonu kontrol edin 2 tuşu ilede frene basın. 14-Yolu göstermesi içinde alt tuşuna basıp menüden soru işretini seçin 15-Sefer bittiğinde ise ibis den route ya basıp 02 yazmanız gerek. 16-Zaman listesindende aynı işlemi yapacaksınız. 17-Kapıları açmak için önce ''-'' ile kilidi kaldırın ve ''*'' ve ''/'' tuşlarıyla kapıları açın.Aracı hareket ettirmek içinde kapıları kilitlemeniz lazım Göz kırpma 18-''O'' tuşu ile de fare ile oynayabilirsiniz. Bu da benden size bazı haritaların IBIS kodlarıGöz kırpma Harika Dİyar map Doğu Garajı-Şahin Tepesi Line:17900 Route01-02 Berlin-Spandau Map Heerstr.-Freudstr. Line:92 Route 01 Grundorf Map Baurnheof-Krankheaus Line:76 Route 01:02 Alıntı: |
| Sponsor Reklam Alanı |
|
Konu Tarihi: 24.03.2014 14:01
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
|
| [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım indir, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım Videosu, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım online izle, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım Bedava indir, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım Yükle, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım Hakkında, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım nedir, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım Free indir, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım oyunu, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım download, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım Full indir, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım Full izle, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım Crack indir, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım nasıl yapılır, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım full oyna, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım yamaları, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım modları, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım harita modu, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım harita yaması, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım araba modu, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım araba yaması, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım skin indir, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım türkiye modu, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım türkiye modu indir, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım apk indir, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım android apk indir, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım para hileli apk indir, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım hileli apk, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım hileli apk indir, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım psd indir, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım psd download, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım haber, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım haber oku, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım haber izle, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım oyun haberleri, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım oyun hakkında, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım otobüs modu indir, [OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım otobüs yaması indir |
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| [OMSİ-Yardım] omsi araç yükleme | Kiliza. | 2 | 244 |
18.03.2014 21:34 Son Yorum: ByNexus |
|
| [OMSİ-Yardım] Omsi Bus Simulator Aracı Hareket Ettirme | Kiliza. | 3 | 701 |
18.03.2014 20:05 Son Yorum: Kiliza. |
|
[OMSİ-Yardım] Omsi Nasıl Oynanır? Detaylı Anlatım konusu |
|

Güvenlik için İP Adresiniz kayıt altındadır , İp adresiniz asla Yöneticiler dışında başka şahıslarla paylaşılmamaktadır ve gözükmemektedir.