H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım.

• Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(376 , 5 )
Yeni Yorum

Şu anda bu konuyu okuyanlar:

..InFlames..
Cezalı Üye
Cezalı Kullanıcı Grubu
3 Konu
163 Mesaj

1
Konu Tarihi: 24.08.2014 23:35
(Bu konu en son: 25.08.2014 Tarihinde, Saat: 00:57 düzenlenmiştir. Düzenleyen: leti7kedil.)

Arkadaşlar ben h-shifter yapıyorum ama debriaj olmadan çalışmayacağı için nasıl debriaj yaparım? Şimdiden yardım edenlere Teşekkürler

Sponsor Reklam Alanı
FullTemalar.com

kursatakkoyunlu
AKTİF Oyuncu
AKTİF Oyuncu
48 Konu
180 Mesaj
11 Rep

2
Konu Tarihi: 25.08.2014 00:56
Kardeşim yemin ediyorum yazdıklarından bişey anlamadım. birincisi eve gidince nasıl yapıcan H - shifter vitesi 2. H - sfihter vites yapabiliyorsunda debriyajımı yapamıyorsun ?

Üyenin İmzası
KÜRŞAT AKKOYUNLU

leti7kedil
CO ADMİN
CO ADMİN Başaranlar Nakliyat KURUCU CG TEAM [Cadde Garage] 
284 Konu
1,237 Mesaj
335 Rep

3
Konu Tarihi: 25.08.2014 00:58
Konu daha açıklayıcı hale getirildi, yanlış bölümdeydi taşındı. Bir dahakine daha dikkatli olalım aksi taktirde uyarı alırsınız.

Üyenin İmzası
[Resim: 8CqKUCz.jpg]

İletişim/Contact
leti7kedil@outlook.com.tr

tirekula52
ÇAYLAK Oyuncu
ÇAYLAK Oyuncu
1 Konu
50 Mesaj
5 Rep

4
Konu Tarihi: 25.08.2014 01:47
(Bu konu en son: 25.08.2014 Tarihinde, Saat: 10:26 düzenlenmiştir. Düzenleyen: tirekula52.)

öncelikle dikiş makinesi pedalını al [Resim: PvdYa8.jpg]
içini boşalt sonra bunu aynı yap [Resim: V2OgNy.jpg]
bağlantı böyle olsun [Resim: jzMvp9.jpg] hadi kolay gelsin

tirekula52
ÇAYLAK Oyuncu
ÇAYLAK Oyuncu
1 Konu
50 Mesaj
5 Rep

5
Konu Tarihi: 25.08.2014 10:26
(Bu konu en son: 25.08.2014 Tarihinde, Saat: 10:27 düzenlenmiştir. Düzenleyen: tirekula52.)
(25.08.2014 01:47)tirekula52 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
öncelikle dikiş makinesi pedalını al [Resim: PvdYa8.jpg]
içini boşalt sonra bunu aynı yap [Resim: V2OgNy.jpg]
bağlantı böyle olsun [Resim: jzMvp9.jpg] hadi kolay gelsin

benim h shifter [Resim: mqb144.jpg] 6 ileri 1 geri debriyajın hassaslığı gayet iyi

..InFlames..
Cezalı Üye
Cezalı Kullanıcı Grubu
3 Konu
163 Mesaj

6
Konu Tarihi: 25.08.2014 15:23
(Bu konu en son: 25.08.2014 Tarihinde, Saat: 15:54 düzenlenmiştir. Düzenleyen: ..InFlames...)
ismail abi k.b özür dilerim

teşekkürler

h sjifter yapmkak kolay kardeşim de debryaj youtubede vs. yokk ondan sordum.

bu debrıyajı oyuna nasıl eklicez yani oyunda nasıl çalıştırcam

Anahtar Kelimeler
H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Videosu, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. online izle, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Bedava indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Yükle, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Hakkında, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. nedir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Free indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. oyunu, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. download, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Full indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Full izle, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Crack indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. nasıl yapılır, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. full oyna, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. yamaları, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. modları, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. harita modu, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. harita yaması, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. araba modu, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. araba yaması, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. skin indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. türkiye modu, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. türkiye modu indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. apk indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. android apk indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. para hileli apk indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. hileli apk, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. hileli apk indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. psd indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. psd download, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. haber, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. haber oku, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. haber izle, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. oyun haberleri, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. oyun hakkında, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. otobüs modu indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. otobüs yaması indir

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Telefondan TL Eksilmiyor Yardım !!! kursatakkoyunlu 6 188 27.11.2014 21:12
Son Yorum: Murat
  Ets 2 yardım edin... ..InFlames.. 4 267 10.09.2014 18:28
Son Yorum: ..InFlames..
  yardım kamyoncu37 5 347 04.09.2014 12:11
Son Yorum: ..InFlames..

H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. konusu
H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Konusunun Linki Direk Link
H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Konusunun HTML Kodu HTML Link
H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Konusu BBCode Linki BBCode Link
H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Sunucu Durumu
Sunucumuz Onlie Keyifli Forumlar !
Güvenlik için İP Adresiniz kayıt altındadır , İp adresiniz asla Yöneticiler dışında başka şahıslarla paylaşılmamaktadır ve gözükmemektedir. 

Turkish Lang by MCTR | Powered by MyBB, © 2002-2026 | Search Engine Friendly URLs by MybbSEO v1.6.8 Designed by ModernHoca.Org