Oyuncuların Buluşma Mekanı, oyuncucaddesi, oyuncu caddesi
Şu anda bu konuyu okuyanlar:
|
Konu Tarihi: 24.08.2014 23:35
(Bu konu en son: 25.08.2014 Tarihinde, Saat: 00:57 düzenlenmiştir. Düzenleyen: leti7kedil.)
Arkadaşlar ben h-shifter yapıyorum ama debriaj olmadan çalışmayacağı için nasıl debriaj yaparım? Şimdiden yardım edenlere ![]() |
| Sponsor Reklam Alanı |
|
Konu Tarihi: 25.08.2014 00:56
Kardeşim yemin ediyorum yazdıklarından bişey anlamadım. birincisi eve gidince nasıl yapıcan H - shifter vitesi 2. H - sfihter vites yapabiliyorsunda debriyajımı yapamıyorsun ?
![]() KÜRŞAT AKKOYUNLU
|
|
Konu Tarihi: 25.08.2014 00:58
Konu daha açıklayıcı hale getirildi, yanlış bölümdeydi taşındı. Bir dahakine daha dikkatli olalım aksi taktirde uyarı alırsınız.
![]() ![]() İletişim/Contact leti7kedil@outlook.com.tr |
|
Konu Tarihi: 25.08.2014 01:47
(Bu konu en son: 25.08.2014 Tarihinde, Saat: 10:26 düzenlenmiştir. Düzenleyen: tirekula52.)
öncelikle dikiş makinesi pedalını al ![]() içini boşalt sonra bunu aynı yap ![]() bağlantı böyle olsun hadi kolay gelsin
|
|
Konu Tarihi: 25.08.2014 10:26
(Bu konu en son: 25.08.2014 Tarihinde, Saat: 10:27 düzenlenmiştir. Düzenleyen: tirekula52.)
|
|
Konu Tarihi: 25.08.2014 15:23
(Bu konu en son: 25.08.2014 Tarihinde, Saat: 15:54 düzenlenmiştir. Düzenleyen: ..InFlames...)
ismail abi k.b özür dilerim
teşekkürler h sjifter yapmkak kolay kardeşim de debryaj youtubede vs. yokk ondan sordum. bu debrıyajı oyuna nasıl eklicez yani oyunda nasıl çalıştırcam |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
|
| H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Videosu, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. online izle, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Bedava indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Yükle, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Hakkında, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. nedir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Free indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. oyunu, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. download, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Full indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Full izle, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. Crack indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. nasıl yapılır, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. full oyna, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. yamaları, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. modları, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. harita modu, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. harita yaması, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. araba modu, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. araba yaması, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. skin indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. türkiye modu, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. türkiye modu indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. apk indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. android apk indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. para hileli apk indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. hileli apk, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. hileli apk indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. psd indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. psd download, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. haber, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. haber oku, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. haber izle, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. oyun haberleri, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. oyun hakkında, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. otobüs modu indir, H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. otobüs yaması indir |
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Telefondan TL Eksilmiyor Yardım !!! | kursatakkoyunlu | 6 | 188 |
27.11.2014 21:12 Son Yorum: Murat |
|
| Ets 2 yardım edin... | ..InFlames.. | 4 | 267 |
10.09.2014 18:28 Son Yorum: ..InFlames.. |
|
| yardım | kamyoncu37 | 5 | 347 |
04.09.2014 12:11 Son Yorum: ..InFlames.. |
|
H-shifter vitese debriyaj yapmak yardım. konusu |
|

Güvenlik için İP Adresiniz kayıt altındadır , İp adresiniz asla Yöneticiler dışında başka şahıslarla paylaşılmamaktadır ve gözükmemektedir.

![[Resim: 8CqKUCz.jpg]](http://i.imgur.com/8CqKUCz.jpg)
![[Resim: PvdYa8.jpg]](http://i.hizliresim.com/PvdYa8.jpg)
![[Resim: V2OgNy.jpg]](http://i.hizliresim.com/V2OgNy.jpg)
hadi kolay gelsin
6 ileri 1 geri debriyajın hassaslığı gayet iyi