Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım

• Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(2585 , 26 )
Yeni Yorum

Şu anda bu konuyu okuyanlar:

Yusuf Topkara
ÇAYLAK Oyuncu
ÇAYLAK Oyuncu
10 Konu
50 Mesaj
2 Rep

1
Konu Tarihi: 12.06.2014 20:12

Verdiğim linkten türkçe dosyasını indiriyoruz.

Link:
Hide Post

Anlatım:

1-İlk önce Winrar dosyasını masaüstüne çıkarıyoruz.
2-Sonra dosyadan çıkan Gta san andreas türkçe yama exe'yi çalıştırıyoruz.
3-Oyunun kurulu olduğu yeri seç diyoruz.
4-Bilgisayar/D Gta SAn Andreas ı seçiyoruz.
5-Kur Diyoruz.
6-Önceki yedekleri almayı unutma yazısı çıkacak.Onu onayla yapın.
7-İyi oyunlar!!

Anlatım:Yusuf Topkara

Resimli Anlatım:Oyun Çeviri

[Resim: ugi.png]

[Resim: 419f.png]

[Resim: pvq6.png]

[Resim: ifbc.png]

[Resim: 5p27.png]

Üyenin İmzası
Mercedes Benz Cigaracı 2[Resim: images?q=tbn:ANd9GcRABgOVDsO62gbEj1hxPNK...4w4FUdeksJ]

Sponsor Reklam Alanı
FullTemalar.com

ByNexus
ÖZEL ÜYE
Özel Üye
210 Konu
803 Mesaj
108 Rep

2
Konu Tarihi: 13.06.2014 14:30
Güvenlimi ? virüs falan olmasın Gülümseme

Üyenin İmzası
ByNexus 2014 ©

[Resim: VyRljj.jpg]

#İletişim-Contact : burak5534@outlook.com

serser58
YENİ Oyuncu
YENİ Oyuncu
0 Konu
1 Mesaj
0 Rep

3
Konu Tarihi: 13.06.2014 16:05
İnşallah olur her yerde ya telefonda İngilizce ya altyazı ya menü bu olurmu acaba ? Bilen varmı iyimi

sal20
YENİ Oyuncu
YENİ Oyuncu
0 Konu
2 Mesaj
0 Rep

4
Konu Tarihi: 26.06.2014 13:39
Kardeş bu yamayı resimli kurulumundan hatırlıyorum herşey en iyisi altyazı menü felan ş ü i ö ç uyumuda var sadece görevlere girerken sağ altta görevin ismi yazıyorya o ing ondanda bişi olmaz sanırım

tayfun1998
YENİ Oyuncu
YENİ Oyuncu
0 Konu
1 Mesaj
0 Rep

5
Konu Tarihi: 01.07.2014 18:24
harikaaaaaaaaa

ByMelih23
ÖZEL ÜYE
Özel Üye CG TEAM [Cadde Garage] 
29 Konu
117 Mesaj
102 Rep

6
Konu Tarihi: 07.07.2014 01:07
Eline sağlık

anancavus
Cezalı Üye
Cezalı Kullanıcı Grubu
0 Konu
1 Mesaj

7
Konu Tarihi: 03.08.2014 14:38
(Bu konu en son: 03.08.2014 Tarihinde, Saat: 16:06 düzenlenmiştir. Düzenleyen: leti7kedil.)
Sen bir daha yorum yapma.. "adsaasdas sadfadtg a dfda" diye yorum mu olur lan?

leti7kedil

TR_Master
Cezalı Üye
Cezalı Kullanıcı Grubu
4 Konu
61 Mesaj

8
Konu Tarihi: 28.08.2014 00:29
Eline sağlık başarılı olmuş Teşekkürler

mehmet5
YENİ Oyuncu
YENİ Oyuncu
0 Konu
1 Mesaj
0 Rep

9
Konu Tarihi: 31.08.2014 18:17
inşallah çalışır

ysmn14
YENİ Oyuncu
YENİ Oyuncu
0 Konu
1 Mesaj
0 Rep

Konu Tarihi: 12.09.2014 23:39
....!

Anahtar Kelimeler
Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım indir, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım Videosu, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım online izle, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım Bedava indir, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım Yükle, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım Hakkında, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım nedir, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım Free indir, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım oyunu, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım download, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım Full indir, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım Full izle, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım Crack indir, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım nasıl yapılır, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım full oyna, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım yamaları, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım modları, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım harita modu, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım harita yaması, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım araba modu, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım araba yaması, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım skin indir, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım türkiye modu, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım türkiye modu indir, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım apk indir, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım android apk indir, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım para hileli apk indir, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım hileli apk, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım hileli apk indir, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım psd indir, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım psd download, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım haber, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım haber oku, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım haber izle, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım oyun haberleri, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım oyun hakkında, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım otobüs modu indir, Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım otobüs yaması indir

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  [GTA] San Andreas Kasis Mod 2014 KaptaN_38 41 2,485 02.01.2015 17:10
Son Yorum: furkankagan2000
  [GTA] San Andreas Şifreleri | Hileleri | Kodları Kiliza. 3 256 24.05.2014 16:11
Son Yorum: Stewie

Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım konusu
Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım Konusunun Linki Direk Link
Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım Konusunun HTML Kodu HTML Link
Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım Konusu BBCode Linki BBCode Link
Gta San Andreas Türkçe yama+Resimli Anlatım Konusunu Paylaş Sosyal Paylaş

Sunucu Durumu
Sunucumuz Onlie Keyifli Forumlar !
Güvenlik için İP Adresiniz kayıt altındadır , İp adresiniz asla Yöneticiler dışında başka şahıslarla paylaşılmamaktadır ve gözükmemektedir. 

Turkish Lang by MCTR | Powered by MyBB, © 2002-2026 | Search Engine Friendly URLs by MybbSEO v1.6.8 Designed by ModernHoca.Org