Oyuncuların Buluşma Mekanı, oyuncucaddesi, oyuncu caddesi
Şu anda bu konuyu okuyanlar:
|
Konu Tarihi: 07.06.2014 12:54
(Bu konu en son: 07.06.2014 Tarihinde, Saat: 12:54 düzenlenmiştir. Düzenleyen: Stewie.)
arkadaşlar merhaba bundan 2 önceki sürümümde de aynı problem vardı güncelleyince geçmişti.şimdi1.10.1 e geçtim yani son sürüme belli bir süre oyunda kalınca veya %15 üzerinde hasar alınca tırın rengi mor oluyor. mod olarak da sadece hız sınırını aşma modu var ama modla alakalı bişey değil. |
| Sponsor Reklam Alanı |
|
Konu Tarihi: 07.06.2014 12:55
Ön Ek Eklendi Bir Dahaki Konunuzda Daha Dikkatli Olalım / Hiçbir Fikrim Yok Bunu Çoğu Kişi Yaşadı .
|
|
Konu Tarihi: 07.06.2014 14:57
Eğer oyunun crackliyse bunu yaşaman normaldir. Eğer orjinalse başka bir sıkıntı vardır. Orjinal olup olmadığını belirt
![]() ![]() |
|
Konu Tarihi: 08.06.2014 00:31
oyunum crackli ama 1.7 ve 1.9 sürümlerini de kullandım onlarda yoktu bu problem
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
|
| [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor indir, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor Videosu, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor online izle, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor Bedava indir, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor Yükle, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor Hakkında, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor nedir, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor Free indir, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor oyunu, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor download, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor Full indir, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor Full izle, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor Crack indir, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor nasıl yapılır, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor full oyna, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor yamaları, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor modları, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor harita modu, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor harita yaması, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor araba modu, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor araba yaması, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor skin indir, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor türkiye modu, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor türkiye modu indir, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor apk indir, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor android apk indir, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor para hileli apk indir, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor hileli apk, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor hileli apk indir, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor psd indir, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor psd download, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor haber, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor haber oku, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor haber izle, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor oyun haberleri, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor oyun hakkında, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor otobüs modu indir, [ETS 2-Yardım] tır mor oluyor otobüs yaması indir |
[ETS 2-Yardım] tır mor oluyor konusu |
|

Güvenlik için İP Adresiniz kayıt altındadır , İp adresiniz asla Yöneticiler dışında başka şahıslarla paylaşılmamaktadır ve gözükmemektedir.

![[Resim: PcXD3WP.png]](http://i.imgur.com/PcXD3WP.png)