Oyuncuların Buluşma Mekanı, oyuncucaddesi, oyuncu caddesi
Şu anda bu konuyu okuyanlar:
|
Konu Tarihi: 18.03.2014 19:15
City Car Driving Araba Yamaları Nasıl Yüklenir ? Arkadaşlar bu kategoride paylaşacağımız arabaların nasıl yükleneceğinin bilgisini vericem sizlere çok basit: Araba yamasının dosyalarını kopyaladıktan sonra (nereye kopyalayacagınız zaten indirdiginizde dosyada var) Arabaya ait kodu oyuna eklemeniz gerekiyor bu işlemden sonra araba oyunda gözüküyor işlem cok basit 3d instructor 2.2.7/data/config klasörüne girin ve players_Cars dosyasını not defteriyle açın açtıgınız belgenin en altına </Cars> yazısının üstüne arabanın kodunu yapıştırın ve kaydedin bu kadar. Örnek Araba kodu : (arabaya ait dosyaları oyuna atmazsanız gözükmez ilk önce dosyaları kopyalayın daha sonra arabaya ait kodu ekleyin.) <Car Name="symbol" ABS="true" AT="true" > <DisplayName>Renault Symbol</DisplayName> <Description> Renault Symbol Тип привода: Передний Тип коробки передач и кол-во передач: МКПП 5; АКПП 5 Мощность двигателя, л.с.: 98 Объем двигателя, куб.см: 1390 Макс. скорость, км/ч: 186 </Description> </Car> </Cars> iyi oyunlar |
| Sponsor Reklam Alanı |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
|
| [CityCar-Yardım] araç yükleme indir, [CityCar-Yardım] araç yükleme Videosu, [CityCar-Yardım] araç yükleme online izle, [CityCar-Yardım] araç yükleme Bedava indir, [CityCar-Yardım] araç yükleme Yükle, [CityCar-Yardım] araç yükleme Hakkında, [CityCar-Yardım] araç yükleme nedir, [CityCar-Yardım] araç yükleme Free indir, [CityCar-Yardım] araç yükleme oyunu, [CityCar-Yardım] araç yükleme download, [CityCar-Yardım] araç yükleme Full indir, [CityCar-Yardım] araç yükleme Full izle, [CityCar-Yardım] araç yükleme Crack indir, [CityCar-Yardım] araç yükleme nasıl yapılır, [CityCar-Yardım] araç yükleme full oyna, [CityCar-Yardım] araç yükleme yamaları, [CityCar-Yardım] araç yükleme modları, [CityCar-Yardım] araç yükleme harita modu, [CityCar-Yardım] araç yükleme harita yaması, [CityCar-Yardım] araç yükleme araba modu, [CityCar-Yardım] araç yükleme araba yaması, [CityCar-Yardım] araç yükleme skin indir, [CityCar-Yardım] araç yükleme türkiye modu, [CityCar-Yardım] araç yükleme türkiye modu indir, [CityCar-Yardım] araç yükleme apk indir, [CityCar-Yardım] araç yükleme android apk indir, [CityCar-Yardım] araç yükleme para hileli apk indir, [CityCar-Yardım] araç yükleme hileli apk, [CityCar-Yardım] araç yükleme hileli apk indir, [CityCar-Yardım] araç yükleme psd indir, [CityCar-Yardım] araç yükleme psd download, [CityCar-Yardım] araç yükleme haber, [CityCar-Yardım] araç yükleme haber oku, [CityCar-Yardım] araç yükleme haber izle, [CityCar-Yardım] araç yükleme oyun haberleri, [CityCar-Yardım] araç yükleme oyun hakkında, [CityCar-Yardım] araç yükleme [CityCar-Yardım] araç yükleme otobüs modu indir, [CityCar-Yardım] araç yükleme otobüs yaması indir |
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| [CityCar-Yardım] City Car Driving Araba Yaması Yükleme Resimli Anlatım | #VirutalPirate | 6 | 4,022 |
30.08.2014 15:23 Son Yorum: KaptaN_38 |
|
[CityCar-Yardım] araç yükleme konusu |
|

Güvenlik için İP Adresiniz kayıt altındadır , İp adresiniz asla Yöneticiler dışında başka şahıslarla paylaşılmamaktadır ve gözükmemektedir.